X

Nuo 2023 m. gruodžio 1 d. pasikeitė dokumentų atsiėmimo tvarka.

Dokumentai perduodami tik  kontaktiniu būdu, darbo valandomis.

Atvykę atsiimti jums paruoštus dokumentus, skambinkite telefonspynėje ant durų nurodytu numeriu.

Šriftas
A A A
Fonas
Iliustracijos

Kviečiame savivaldybes teikti prašymus derinti lentelių su žalia rodykle įrengimą

VšĮ Transporto kompetencijų agentūra pagal susisiekimo ministro patvirtintas Kelių šviesoforų įrengimo taisykles yra įgaliota atlikti lentelių su žalia rodykle poveikio saugumui ir pralaidumui vertinimo ir suderinimo procedūrą.

Poveikio vertinimas atliekamas vadovaujantis VšĮ Transporto kompetencijų agentūros direktoriaus patvirtinta Lentelių su žalia rodykle prie raudono šviesoforo signalo įrengimo vertinimo metodika.

Lentelių poveikio vertinimas atliekamas kai sankryžos valdytojas VšĮ Transporto kompetencijų agentūrai pateikia prašymą (pagal metodikos priedą Nr.5) ir vertinimui reikalingus duomenis, kurie yra aprašyti vertinimo metodikoje.

Informuojame, kad šiuo metu į Transporto kompetencijų agentūrą pagal nustatytą tvarką yra kreipęsi 6 savivaldybės ir pateikusios derinti 80 lentelių įrengimą. Trijų savivaldybių pateikti dokumentai jau yra suderinti, likusios vykdo duomenų tikslinimą.

Kviečiame savivaldybes, pakabinusias lenteles, be Transporto kompetencijų agentūros suderinimoi, nedelsti ir pagal nustatytą tvarką kreiptis dėl lentelės su žalia rodykle suderinimo.

Prašymo formą galite rasti čia >>

Vertinimo metodiką galite rasti čia >>