X

Nuo 2023 m. gruodžio 1 d. pasikeitė dokumentų atsiėmimo tvarka.

Dokumentai perduodami tik  kontaktiniu būdu, darbo valandomis.

Atvykę atsiimti jums paruoštus dokumentus, skambinkite telefonspynėje ant durų nurodytu numeriu.

Šriftas
A A A
Fonas
Iliustracijos

Atnaujinta registracijos į TKA organizuojamus egzaminus sistema

Transporto kompetencijų agentūra (TKA) 2021-uosius metus pradeda pristatydama naujieną – atnaujintą registracijos į egzaminus sistemą.

Naująja registracijos sistema gali naudotis ne tik pilotai, bet ir aviacijos saugumo darbuotojai – pastariesiems sudaryta galimybė registruotis tiek į teorijos, tiek į praktikos egzaminus.

Sistemoje įdiegta ir tiesioginio atsiskaitymo už paslaugas funkcija – susimokėti už registraciją į egzaminus elektronine bankininkyste. Taip pat lieka galimybė atsiskaityti pavedimu – tokiu atveju mokėjimo pavedimo kopiją reikės įkelti tiesiai į sistemą.

Susimokėti už egzaminą privaloma iki jo likus ne mažiau negu 24 valandoms, to nepadarius – rezervacija bus atšaukta.

Savo paskyroje sistemoje galima peržiūrėti visų egzaminų rezervacijas, prireikus – jas atšaukti ir pateikti prašymą susigrąžinti sumokėtus pinigus, taip pat matyti jau laikytų egzaminų rezultatus.

TKA tikisi, kad atnaujinta sistema bus patogesnė ir suteiks klientams galimybę paprasčiau registruotis į egzaminus ir valdyti savo rezervacijas. Turint klausimų, kviečiame kreiptis į TKA egzaminų klasės specialistus el. paštu [email protected] arba telefonu (8 5) 2 73 9013.

Instrukciją, kaip prisijungti prie sistemos ir kaip užsiregistruoti egzaminui, rasite čia >>.