Šriftas
A A A
Fonas
Iliustracijos

Susisiekimo karjeros laboratorija TKA

Stojančiųjų į aukštųjų mokyklų transporto sektoriaus inžinerines kryptis poreikis sparčiai auga, todėl VšĮ Transporto kompetencijų agentūra drauge Susisiekimo ministerija ir jai  pavaldžiomis įstaigomis įsibėgėja su projektu Susisiekimo karjeros laboratorija. Šiuo projektu sieksime parodyti, kad karjera inžinerijoje yra dinamiška, patraukli ir perspektyvi.

Naujovių ir veiklos įvairovės kupina Susisiekimo karjeros laboratorija leis moksleiviams ne tik giliau suprasti inžinieriaus profesijos subtilybes, bet ir patiems išbandyti inovatyvias technologijas bei dalyvauti realiuose projektuose.  Nuo ekskursijų, šešėliavimo trumpalaikių praktikų, pamokų mokyklose, edukacinių ir pramoginių renginių, iki bendrų projektų su influenceriais – šį pavasarį kviesime į inžineriją pažvelgti kitaip!

Iniciatyvos dalyviai taip pat galės susitikti su sėkmingais inžinieriais ir sektoriaus lyderiais, kurie įkvėps jaunuosius talentus siekti karjeros inžinerijoje. Ši iniciatyva tampa ne tik mokymo priemone, bet ir tiltu tarp akademinio pasaulio ir verslo, skatindama naujų specialistų augimą.

Daugiau informacijos rasite čia: https://sumin.lrv.lt/lt/veiklos-sritys/kita-veikla/susisiekimo-karjeros-laboratorija/

Praktika

Jei nori studijų metu įgytas žinias išbandyti praktiškai – laukiame Tavęs!

VšĮ Transporto kompetencijų agentūroje gali atlikti savanorišką arba privalomąją praktiką. Praktikos trukmė priklauso nuo Tavo ugdymo įstaigos reikalavimų arba, jeigu praktika savanoriška, nuo Tavo asmeninių galimybių.

Kaip kandidatuoti?

Praktikos skelbimų ieškok mūsų karjeros puslapyje ir drąsiai aplikuok. Iškilus klausimams, visuomet gali konsultuotis su mūsų personalo specialistais, kurie mielai Tave nukreips tinkama linkme.

Karjeros dienos Jūsų mokykloje?

Mielai pas Jus atvyksime ir pristatysime transporto bei aviacijos inžinierių specialybes, papasakosime apie sektorius ir pakviesime dalyvauti karjeros viktorinose.

Kaip mus pasikviesti?

Parašykite mūsų Komunikacijos vadovei [email protected], ir ji viską su Jumis suderins.